PODMÍNKY

obchodní společnosti Svatební salon Petry Urubové s.r.o.

se sídlem Nerudova 330/4, 769 01 Holešov

identifikační číslo: 055 28 101

zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně – C 95914

pro užívání webové prezentace karolinak.cz jejími uživateli.

 

Ochrana osobních údajů je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Uživatel souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno, popř. příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo a (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

Vyplněním polí pro zasílání newsletteru souhlasí uživatel se zpracováním osobních údajů uvedenou společností také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. 

Zpracováním osobních údajů uživatele může společnost pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele.

Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

Uživatel potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

Požádá-li uživatel o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu společnost povinen tuto informaci předat.

ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ A UKLÁDÁNÍ COOKIES

Uživatel souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem společnosti na elektronickou adresu uživatele a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení společnosti na elektronickou adresu uživatele.

Uživatel souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. https://cs.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

NAPIŠTE NÁM

Chcete si domluvit zkoušku šatů? Chcete se nás na něco zeptat? Napište nám a my Vám slibujeme, že se Vám ozveme, co nejdříve to bude možné.
Pokud se Vám nechce čekat, můžete nám zavolat 🙂
doba-iko

Otevírací doba:

úterý/čtvrtek
9:00 – 12:00
13:00 – 17:00

pondělí – pátek
od 17:15 na objednávku (zkoušky)

tele-iko

Kontakt:

(+420) 734 399 129

info-karolinak @ email.cz

adresa-iko

Navštivte nás:

Nerudova 330/4
769 01 Holešov
Zlínský kraj

kontakt-iko

Kontaktní osoba:

Petra Urubová

Bankovní účet – ikona

Bankovní spojení:

9683980001/5500 Raiffeisenbank

Ikona – S. R. O.

Svatební salon Petry Urubové s.r.o.

IČO 05528101

adresa-iko

Sídlo společnosti

Nerudova 330/4
769 01 Holešov
Zlínský kraj

POSLAT EMAIL