PODMÍNKY

obchodní společnosti Svatební salon Petry Urubové s.r.o.

se sídlem Nerudova 330/4, 769 01 Holešov

identifikační číslo: 055 28 101

zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně – C 95914

pro užívání webové prezentace karolinak.cz jejími uživateli.

Ochrana osobních údajů je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

 

Zpracováním osobních údajů uživatele může společnost pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele.

Osobní údaje budou zpracovávány po dobu stanovenou v souhlase či po dobu nezbytnou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

Uživatel potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

Požádá-li uživatel o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu společnost povinen tuto informaci předat.

 

Uživatel souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. https://cs.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

V případě, že dojde mezi společností a uživatelem (spotřebitelem) ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy
nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudníhořešení spotřebitelských sporů, kterým je:

Česká obchodní inspekce
Ústřední inspektorát – oddělení ADR
Štěpánská 15
120 00 Praha 2
Email: adr@coi.cz
Web: adr.coi.cz

NAPIŠTE NÁM

Chcete si domluvit zkoušku šatů? Chcete se nás na něco zeptat? Napište nám a my Vám slibujeme, že se Vám ozveme, co nejdříve to bude možné.
Pokud se Vám nechce čekat, můžete nám zavolat 🙂
doba-iko

Otevírací doba:

úterý/čtvrtek
13:00 – 17:00

Zkoušení šatů pouze na objednávku.

tele-iko

Kontakt:

(+420) 734 399 129

info-karolinak @ email.cz

adresa-iko

Navštivte nás:

Nerudova 330/4
769 01 Holešov
Zlínský kraj

kontakt-iko

Kontaktní osoba:

Petra Urubová

Bankovní účet – ikona

Bankovní spojení:

9683980001/5500 Raiffeisenbank

Ikona – S. R. O.

Svatební salon Petry Urubové s.r.o.

IČO 05528101

adresa-iko

Sídlo společnosti

Nerudova 330/4
769 01 Holešov
Zlínský kraj

C 95914 vedená
u Krajského soudu v Brně

Podmínky užívání

K přečtení zde

POSLAT EMAIL